Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Про проведення санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Магальської територіальної громади у 2023 році

Дата: 04.04.2023 11:27
Кількість переглядів: 93

 

УКРАЇНА

МАГАЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 34 о/д

 

03 квітня 2023    року                                                                            с. Магала

Про проведення санітарної очистки та

благоустрою населених пунктів Магальської

територіальної громади у 2023 році

 

     З метою покращення санітарно-екологічного стану населених пунктів територіальної громади, на виконання розпорядження Чернівецької обласної державної адміністрації №193-р від 27.03.2023 року «Про проведення санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Чернівецької області у 2023 році», керуючись  статтями 9 та 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Організувати та провести весняний - у період з  03 квітня  по 01 травня та осінній - з 01 жовтня по 01 листопада 2023 року місячники санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Магальської територіальної громади. З цією метою:

1)здійснити заходи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ  твердих побутових та інших відходів, додаткового озеленення, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, пам’ятників  та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту,  прибережних смуг річок і водойм, зон відпочинку, придорожніх лісосмуг, а також територій підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності;

2)до проведення заходів з санітарної очистки та благоустрою населених пунктів активно залучити працівників комунальних установ сільської ради, депутатський корпус, членів виконавчого комітету, громадськість, представників підприємств та організацій, розташованих на території сільської ради  та  жителів громади. 

2.Заступнику сільського голови ГАРАБАЖІВ Д.В. організувати роботу з:

     -власниками об’єктів придорожнього сервісу, земельних ділянок, керівниками фермерських господарств, іншими категоріями підприємців  щодо приведення у належний санітарний стан територій, закріплених на умовах договору;

     -санітарної очистки  сміттєзвалищ, доріг місцевого значення,  придорожніх лісосмуг, автобусних зупинок, берегів річок, водойм та  кладовищ від порослі та сміття.

3.Заступнику сільського голови КУЧЕРЯВОМУ В.С. організувати роботу щодо приведення у належний санітарно-екологічний стан парків, скверів, ліцеїв, дошкільних навчальних закладів, будинків культури, клубів, амбулаторій загальної практики сімейної медицини та прилеглих до них територій.

     4.Старості Рідківського старостинського округу АДАМОВИЧ Л.М. забезпечити проведення заходів із санітарного очищення та благоустрою території села Рідківцііз залученням підпорядкованих установ, підприємств і організацій, що розташовані в населеному пункті.

    5.Провести  13 квітня 2023 року День всеукраїнського довкілля з  широким залученням до участі в цьому заході представників підприємств, організацій та установ, незалежно від підпорядкування та форм власності, селянських і фермерських господарств, депутатського корпусу, членів виконкому, навчальних закладів, закладів культури та медицини, громадських організацій, а також жителів громади щодо санітарної очистки та благоустрою дворів приватного сектору з метою підвищення рівня громадської активності та соціальної відповідальності за дбайливе ставлення до навколишнього середовища.

6.Інспектору з благоустрою та охорони праці ГУМЕННОМУ В.В. спільно змісцевим відділом Головного управління Держпродспоживслужби у Чернівецькій області провести комісійне обстеження джерел водопостачання на предмет дотримання санітарного законодавства, депутатами сільської  ради, членами виконавчого комітету сільської ради, представниками громадськості організувати рейди-перевірки щодо виконання даного розпорядження та застосовувати до порушників заходи адміністративного впливу, передбачені чинним законодавством.

7.Відділу організаційної та кадрової роботи (БАЛАЦКО І.М.) забезпечити висвітлення ходу проведення санітарної очистки та благоустрою населених пунктів громади  на офіційному сайті громади.

8.Про хід  проведення санітарної очистки та благоустрою населених пунктів сільської ради  заслуховувати на робочих нарадах при голові сільської ради.

9.Про результати проведення санітарної очистки та благоустрою населених пунктів громади до 02 травня та 03 листопада 2023 року заступнику сільського голови КУЧЕРЯВОМУ В.С. інформувати Управління житлово-комунального господарства Чернівецької обласної військової адміністрації

     10.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

Сільський голова                                                              Степан САІНЧУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь