Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Інформаційну кампанія з детінізації зайнятості

Дата: 30.10.2020 11:24
Кількість переглядів: 429

Увага! В області  розпочато інформаційну кампанію з детінізації зайнятості  у транспортній галузі та кур’єрській діяльності

Інформаційна кампанія  щодо недопустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин  суб’єктами господарювання, зокрема, у транспортній сфері та кур’єрській діяльності триватиме до 15 листопада.

Масштабна інформаційна робота Управління Держпраці у Чернівецькій області  відбувається з метою  виконання доручення Прем’єр - міністра України  Дениса Шмигаля від 17.02.2020 року про вжиття заходів  щодо продовження  роботи з детінізації ринку праці та неприпустимості  допуску до роботи працівників  без оформлення трудових відносин та на виконання Окремого доручення т.в.о. Голови Держпраці України Віталія Сажієнка від 28.10.2020 року.  

Роз’яснювально - інформаційну роботу серед роботодавців та працівників галузей Держпраці проводитиме спільно з органами місцевого самоврядування, територіальними органами Державної податкової служби, Пенсійного фонду України, Державної служби зайнятості, місцевими органами виконавчої влади.

Заходи відбуватимуться відповідно до чинних карантинних норм, оскільки епідеміологічна ситуація з поширенням корона вірусної інфекції в області залишається складною.  

Принагідно Управління Держпраці у Чернівецькій області звертається до суб’єктів господарювання й наголошує на необхідності повного впорядкування трудових відносин зі своїми  працівниками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь