Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Багатоцільова матеріальна допомога ВПО

Дата: 21.09.2022 10:36
Кількість переглядів: 528

Доброго дня, дорогі партнери! 

Ми зібрали для вас головні напрямки проекту “Криза в Україні  Регіональна гуманітарна допомога” СОС Дитячі Містечка Україна. 

Отже, ми діємо в наступних напрямках: 

  1. Надання Багатоцільової матеріальної допомоги внутрішньо переміщеним сім'ям з дітьми 

Що перебувають на території Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської областей та підпадають під одну з наступних категорій: 

•Одинокі батьки/опікуни ВПО, незалежно від кількості та віку дітей 

•Сім'я ВПО з дитиною з інвалідністю 

•Сім'я ВПО з однією чи більше дитиною до 5 років, 

•Багатодітні сім’ї ВПО (від 3 дітей до 18 років) 

Грошова допомога надається у розмірі 2 200 грн на кожного члена домогосподарства (за умови, що проживають разом).  

Виплачується протягом 3-х місяців. 

Зареєструватися можна заповнити форму онлайн https://forms.office.com/r/kMWnSzLRNj ( наразі форма закрита через велику кількість заявок. Відновить свою роботу орієнтовано після 20 вересня 2022 року.) 

Або у місті Чернівці додатково ЦНАП щоп'ятниці з 9 по 14-ту годину. Контактний номер 380938060950 - Наталія  

Бенефіціарам після реєстрації телефонують представники СОС Дитячі Містечка, після чого необхідно додати всі документи в електронному вигляді. 

  1. Безпечний простір дружній до матері і дитини у м. Чернівці. Дитяча ігрова зона, де маленькі бешкетники можуть гратися та відкривати нове. У нас є дидактичні матеріали, сухий басейн з кульками, набір юного будівельника та дитяча кухня. Доки діти бавляться, дорослі можуть відпочити випити кави, пригоститися снеками. Для комфорту мам - працює куточок малюка, де можна змінити підгузок, погодувати дитину. 

В просторі надаються послуги професійного психолога як для дітей, так і для батьків . Можна також отримати соціальні послуги від наших фахівців соціальної роботи. Щотижня у просторі проходять регулярні заходи для дорослих і дітей. Афішу подій дивіться у публікаціях на нашому Фейсбуці https://www.facebook.com/groups/sos.ua.chernivtsi/ 

Простір працює з 9-ї по 18-ту з понеділка по п'ятницю. Знаходиться за адресою м. Чернівці, проспект Незалежності 119, 2-й поверх. Контактний номер 380664407991 - Юлія.  

Для відвідування простору бенефіціарам необхідно мати при собі довідку внутрішньо переміщеної особи, паспорт, свідоцтво про народження дитини - можна фото, або через додаток Дія.  
 

  1. Пакунок малюка від СОС Дитячі Містечка для жінок, які перебувають на останніх місяцях вагітності чи виховують дітей від 0 до 6 місяців.   

Пакунок можуть отримати жінки, що мають статус внутрішньо переміщених осіб та проживають на території  Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської та Закарпатської областей.   
 
Для отримання пакунка потрібно зареєструватися за посиланням https://forms.office.com/r/duvNCppW7z Контактний номер відповідального фахівця соціальної роботи 0965109162 - Анастасія 

  1. Додатково надсилаємо інформацію про нашу програму масового кешу для підтримки прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та сімей опікунів, в яких виховується принаймні 1 дитина-сирота або дитина, позбавлена батьківського піклування. Зареєструватися можуть всі ВПО сім'ї що підпадають під ці категорії.  

 Реєстрація за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyIGeH5pS1xWsriOvJvEWEwHGz6cg8fwH3rm9BDbV-0PvWvQ/viewform?fbclid=IwAR2lxh5Jo7KySwRsckiRLc1luYDf-Y1jFbJvFQEFBCyZ_jezoi0GkpBhRy8  

Ми відкриті до співпраці і знаходимось в активному пошуку нових партнерів для створення спільних заходів на базі простору дружнього до матері і дитини. Чекаємо на зворотній зв'язок від вас і сподіваємось на продуктивну подальшу співпрацю! 

Контактний номер національного проєктного координатора Бабенко Анни +380951260232  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь