Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Багатоцільова матеріальна допомога ВПО

Дата: 21.09.2022 10:36
Кількість переглядів: 586

Доброго дня, дорогі партнери! 

Ми зібрали для вас головні напрямки проекту “Криза в Україні  Регіональна гуманітарна допомога” СОС Дитячі Містечка Україна. 

Отже, ми діємо в наступних напрямках: 

  1. Надання Багатоцільової матеріальної допомоги внутрішньо переміщеним сім'ям з дітьми 

Що перебувають на території Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської областей та підпадають під одну з наступних категорій: 

•Одинокі батьки/опікуни ВПО, незалежно від кількості та віку дітей 

•Сім'я ВПО з дитиною з інвалідністю 

•Сім'я ВПО з однією чи більше дитиною до 5 років, 

•Багатодітні сім’ї ВПО (від 3 дітей до 18 років) 

Грошова допомога надається у розмірі 2 200 грн на кожного члена домогосподарства (за умови, що проживають разом).  

Виплачується протягом 3-х місяців. 

Зареєструватися можна заповнити форму онлайн https://forms.office.com/r/kMWnSzLRNj ( наразі форма закрита через велику кількість заявок. Відновить свою роботу орієнтовано після 20 вересня 2022 року.) 

Або у місті Чернівці додатково ЦНАП щоп'ятниці з 9 по 14-ту годину. Контактний номер 380938060950 - Наталія  

Бенефіціарам після реєстрації телефонують представники СОС Дитячі Містечка, після чого необхідно додати всі документи в електронному вигляді. 

  1. Безпечний простір дружній до матері і дитини у м. Чернівці. Дитяча ігрова зона, де маленькі бешкетники можуть гратися та відкривати нове. У нас є дидактичні матеріали, сухий басейн з кульками, набір юного будівельника та дитяча кухня. Доки діти бавляться, дорослі можуть відпочити випити кави, пригоститися снеками. Для комфорту мам - працює куточок малюка, де можна змінити підгузок, погодувати дитину. 

В просторі надаються послуги професійного психолога як для дітей, так і для батьків . Можна також отримати соціальні послуги від наших фахівців соціальної роботи. Щотижня у просторі проходять регулярні заходи для дорослих і дітей. Афішу подій дивіться у публікаціях на нашому Фейсбуці https://www.facebook.com/groups/sos.ua.chernivtsi/ 

Простір працює з 9-ї по 18-ту з понеділка по п'ятницю. Знаходиться за адресою м. Чернівці, проспект Незалежності 119, 2-й поверх. Контактний номер 380664407991 - Юлія.  

Для відвідування простору бенефіціарам необхідно мати при собі довідку внутрішньо переміщеної особи, паспорт, свідоцтво про народження дитини - можна фото, або через додаток Дія.  
 

  1. Пакунок малюка від СОС Дитячі Містечка для жінок, які перебувають на останніх місяцях вагітності чи виховують дітей від 0 до 6 місяців.   

Пакунок можуть отримати жінки, що мають статус внутрішньо переміщених осіб та проживають на території  Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської та Закарпатської областей.   
 
Для отримання пакунка потрібно зареєструватися за посиланням https://forms.office.com/r/duvNCppW7z Контактний номер відповідального фахівця соціальної роботи 0965109162 - Анастасія 

  1. Додатково надсилаємо інформацію про нашу програму масового кешу для підтримки прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та сімей опікунів, в яких виховується принаймні 1 дитина-сирота або дитина, позбавлена батьківського піклування. Зареєструватися можуть всі ВПО сім'ї що підпадають під ці категорії.  

 Реєстрація за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyIGeH5pS1xWsriOvJvEWEwHGz6cg8fwH3rm9BDbV-0PvWvQ/viewform?fbclid=IwAR2lxh5Jo7KySwRsckiRLc1luYDf-Y1jFbJvFQEFBCyZ_jezoi0GkpBhRy8  

Ми відкриті до співпраці і знаходимось в активному пошуку нових партнерів для створення спільних заходів на базі простору дружнього до матері і дитини. Чекаємо на зворотній зв'язок від вас і сподіваємось на продуктивну подальшу співпрацю! 

Контактний номер національного проєктного координатора Бабенко Анни +380951260232  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь