Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 08.09.2022 08:59
Кількість переглядів: 128

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (Розділ «Охорона навколишнього природного середовища) проекту детального плану території  для розміщення нежитлових будівель сільськогосподарського призначення (між вулицями Складська та Фермерська) в с.Остриця Чернівецького району Чернівецької області

1)Повна назва документа державного планування: 

Детальний план території  для розміщення нежитлових будівель сільськогосподарського призначення (між вулицями Складська та Фермерська) в с.Остриця Чернівецького району Чернівецької області.

Територія площею 1,3624га, на яку  розробляється детальний план території, знаходиться  на східній  околиці с.Остриця Магальської сільської ради,  в межах виробничої зони, на комунальних  землях. 

Основна мета проекту:

-визначення  територіальних  ресурсів  щодо можливості розміщення  нежитлових будівель сільськогосподарського призначення: складу сіна, закритих складських будівель та приміщеннь для зберігання матеріалів, виробів, обладнання, обслуговування і ремонту сільськогосподарської техніки,;

-визначення  архітектурно-планувальних  та природоохоронних  можливих  варіантів  формування   їх  забудови    для  подальшої  проектної  розробки  оптимальних рішень;

-поліпшення екологічної ситуації;

-формування просторового середовища околиці населеного пункту.

Проект детального плану  складається  з  текстової та графічної  частин, а також  рішень  органів   місцевого  самоврядування,   матеріалів проведених  досліджень  території,  виконаних спеціалізованими  організаціями.

            До  складу графічної частини  детального  плану  входить:

-схема існуючого  використання  території  зі  схемою  існуючих планувальних обмежень;

-проектний план з проектними планувальними обмеженнями  зі  схемами   вертикального планування  та  інженерної підготовки території, інженерних мереж та споруд, організації руху транспорту та пішоходів, в М1:500.

В основному кресленні – проектному плані, в результаті аналізу містобудівної ситуації,  запропоновано завершення  будівництва двох зблокованих складських будівель, будівництво складу сіна,  спорудження інженерно-технічних споруд, влаштування майданчика  відкритої тимчасової автостоянки, а також  благоустрій прилеглої території.

            Пояснювальна записка  відповідає  графічним матеріалам  та  надає  опис  природних  умов,  оцінку  існуючої ситуації, пропозиції  щодо  встановлення  режиму  забудови, містобудівні  заходи  щодо  поліпшення  стану  навколишнього  середовища  та   реалізації детального  плану території.

            Техніко-економічні показники:

-Загальна площа території  в межах детального плану території, в т.ч. під: – 1,3624 га;

            -проектована забудова -0,1140га;

            -існуюча забудова – 0,0920га;

            -озеленення – 0,7075га;

            -замощення – 0,4489га.

2)Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: 

Магальська  сільська рада.

3)Передбачувана процедура громадського обговорення:

а)дата початку та строки здійснення процедури:

Громадське обговорення Детального плану  території для розміщення  нежитлових будівель сільськогосподарського призначення (між вулицями Складська та Фермерська)  в с.Остриця Чернівецького району Чернівецької області  та Звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочинається  з 8 вересня по 7 жовтня 2022 року.

            Громадські слухання відбудуться  7 жовтня    цього року  об 11-00 год. в приміщенні Магальської сільської ради

б)способи участі громадськості (надання  письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

Відповідно до ст.12 Законну України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до Детального плану території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

в)орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна  ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та  екологічною інформацією, у тому числі пов’язаної  зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Ознайомитися з Детальним планом території для розміщення нежитлових будівель сільськогосподарського призначення (між вулицями Складська та Фермерська)  в с.Остриця Чернівецького району Чернівецької області  та Звітом про стратегічну екологічну оцінку, екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування можна в Магальській сільській раді за адресою:с.Магала, Чернівецький   район, Чернівецька область з 10-00 до 18-00 год. щоденно, окрім суботи та неділі.

Матеріали  проекту детального плану території також розміщені на сайті Магальської сільської ради.

г)орган, до якого подаються  зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

            Виконком Магальської сільської ради.

Адреса подання зауважень і пропозицій у письмовій формі:

с.Магала, Чернівецький   район, Чернівецька область, 60313.

Електронна адреса:  magala.rada@ukr.net

Зауваження і пропозиції  приймаються у строк з 08.09.2022р.  по  07.10. 2022 року.

д)місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Виконком Магальської сільської ради.

с.Магала, Чернівецький  район, Чернівецька область, 60313.

4)необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

Проведення транскордонних консультацій не потребує.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь