Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА ТА ЗАХИСНИЦЬ  УКРАЇНИ

Дата: 14.10.2022 13:34
Кількість переглядів: 99

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА ТА ЗАХИСНИЦЬ  УКРАЇНИ

                   Шановні жителі Магальської громади! Від імені депутатів сільської ради, членів виконавчого комітету, працівників виконавчого апарату та особисто від мене прийміть найщиріші вітання з Днем захисника України, Днем Українського козацтва та зі святом  Покрови Пресвятої Богородиці.

     14 жовтня  вписане у календар української історії, як день захисника України.  Нині цей день водночас є урочистим та радісним,  скорботним і сумним. Восьмий місяць триває героїчний спротив проти російського окупанта. Тисячі кращих СИНІВ та ДОЧОК віддали життя захищаючи нашу неньку Україну. Росіяни як нелюди катують та грабують наш народ, знищують національні надбання, які примножувалися десятками років нашими предками, бомблять школи, лікарні, садочки, об’єкти життєдіяльності, убивають мирне населення, не жаліючи ні дітей, ні старше покоління. Але нас не зламати, ми  сильні духом, ми боремося за свою землю, за своє майбутнє.

     Споконвіків наш народ звертався до Пресвятої Богородиці за заступництвом, особливо у важкі історичні часи, коли була загроза іноземного поневолення. Українські козаки вважали Божу Матір своєю Небесною Покровителькою. Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до ПЕРЕМОГИ. Нехай Пресвята Богородиця береже нас та Україну під своїм Покровом.

     Висловлюю велику вдячність і повагу всім ЗАХИСНИКАМ і ЗАХИСНИЦЯМ. Схиляю голову у жалобі за  Рідківчанами Миханюком Іваном-Василем Миколайовичем, Проніним Євгеном Миколайовичем та Андрусиком Сергієм Івановичем, які загинули в боях за наше майбутнє. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої держави. Бажаю всім  мирного неба, доброго здоров’я, бадьорості духу,  незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки. З нами правда, за нами  ПЕРЕМОГА.

 СЛАВА ЗАХИСНИКАМ ТА ЗАХИСНИЦЯМ УКРАЇНИ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!.

Сільський голова

Степан САІНЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь