Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

НА БУКОВИНІ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ БОРОТЬБИ З КОРУПЦІЄЮ ПРОВЕЛИ РЯД ЗАХОДІВ

Дата: 09.12.2022 10:59
Кількість переглядів: 89

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області вживає заходів щодо мінімізації та усунення корупційних ризиків у своїй діяльності. Адже «корупція» – також ворог, з яким треба постійно вести боротьбу.

З нагоди відзначення Міжнародного дня боротьби з корупцією сектор з питань запобігання та виявлення корупції, спільно з структурними підрозділами  Головного управління, провів ряд заходів.

Так, з метою визначення ставлення відвідувачів Головного управління до корупції, протягом минулого тижня проведено анкетування відвідувачів відділу обслуговування громадян №3 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління, в якому взяли участь 79 осіб. Тішить, що наші відвідувачі вважають корупцію злочином, проблемні питання вирішують законним шляхом та не стикалися з проявами корупції в стінах Головного управління, а наших спеціалістів вважають доброчесними.

Також проведено онлайн-вікторину з працівниками Головного управління, в якій були викладені історичні факти, присвячені Міжнародному дню боротьби з корупцією. Участь у вікторині взяли 322 працівника або 79,7% від загальної кількості працюючих, середній бал правильних відповідей склав 5,3 із 6 можливих.

Найвищою нагородою за свою роботу сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління, особливо в умовах сьогодення, вважає нетерпимість працівників пенсійної служби область до корупційних проявів та відсутність порушення вимог антикорупційного законодавства працівниками Головного управління.

Тільки спільними зусиллями подолаємо агресію, вистоїмо та виборемо право на сильну, незалежну та процвітаючу країну! Ми сильні та незалежні, подолаємо як зовнішнього ворога, так і внутрішнього – скажемо «Ні – корупції!». Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь