Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

З СІЧНЯ 2023 РОКУ ЗАЯВИ-РОЗРАХУНКИ ЗА ЛІКАРНЯНИМИ ЛИСТАМИ ПОТРІБНО ПОДАВАТИ ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ ВЕБПОРТАЛ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

Дата: 30.12.2022 11:55
Кількість переглядів: 75

З 1 січня 2023 року набуває чинності оновлена редакція Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування».

З цієї дати уповноваженим органом управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку стає Пенсійний фонд України.

Постановою правління Пенсійного фонду України від 21 грудня 2022 року № 28-3 «Деякі питання фінансування для здійснення виплат та надання соціальних послуг, визначених Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» визначено особливості застосування Порядку фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та окремих виплат постраждалим на виробництві за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, затвердженого постановою правління Фонду соціального страхування від 19 липня 2018 року № 12, на період до прийняття правлінням Пенсійного фонду України нового порядку.

Для отримання фінансування для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та окремих виплат постраждалим на виробництві страхувальник, як і раніше, має подати заяву-розрахунок, що містить інформацію про нараховані застрахованим особам суми страхових виплат за їх видами.

 

ТАКА ЗАЯВА-РОЗРАХУНОК ПОЧИНАЮЧИ З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ МАЄ ПОДАВАТИСЬ ЧЕРЕЗ ВІДПОВІДНИЙ ІНТЕРФЕЙС (ВКЛАДКА МЕНЮ «ЗАЯВИ-РОЗРАХУНКИ») В ОСОБИСТОМУ ЕЛЕКТРОННОМУ КАБІНЕТІ СТРАХУВАЛЬНИКА НА ВЕБПОРТАЛІ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ https://portal.pfu.gov.ua/.

 

Можливість формування та подання заяв-розрахунків безпосередньо з особистого електронного кабінету без залучення додаткового програмного забезпечення буде доступна всім роботодавцям на безоплатній основі.

 

Використання інших шляхів та засобів подання заяв-розрахунків в електронному вигляді не передбачено, відповідно заяви-розрахунки, поданні в електронному вигляді не через вебпортал,  не будуть прийняті та взяті до розрахунку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь