Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

УМОВИ НАДАННЯ І ТРИВАЛІСТЬ ВИПЛАТИ ДОПОМОГИ У ЗВ’ЯЗКУ З ВАГІТНІСТЮ І ПОЛОГАМИ

Дата: 18.01.2023 15:10
Кількість переглядів: 90

Допомога у зв’язку з вагітністю і пологами надається застрахованій особі у формі страхових виплат, які повністю або частково компенсують втрату заробітної плати (доходу) за період відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами.

Зазначений вид державної допомоги виплачуєтьсязастрахованій особі за весь період відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами, тривалість якої становить 70 календарних днів до пологів і 56 (у разі ускладнених пологів або народження двох чи більше дітей - 70) календарних днів після пологів.

Жінкам, які належать до 1-3 категорійосіб, постраждалихвнаслідокЧорнобильськоїкатастрофи, допомогау зв’язку з вагітністю і пологами виплачується за весь періодзазначеноївідпустки, тривалістьякої становить 90 календарнихднів до пологів та 90 календарнихднівпісляпологів.

Розмірдопомогиу зв’язку з вагітністю і пологами обчислюєтьсясумарно за всіднівідпусткиу зв’язку з вагітністю і пологами та надається в повномуобсязізастрахованійособінезалежновідкількостівикористанихдніввідпустки у зв’язку з вагітністю та пологами до пологів.

Допомогау зв’язку з вагітністю і пологами надаєтьсязастрахованійособі у розмірі 100 відсотківсередньоїзаробітної плати (доходу), обчисленої у порядку, встановленомуКабінетомМіністрівУкраїни, і не залежитьвід страхового стажу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь