Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Нарада з керівниками закладів освіти

Дата: 26.01.2023 13:50
Кількість переглядів: 118

Під головуванням заступника сільського голови Валерія Кучерявого, за участі начальника відділу освіти Олени Нікітіної, відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти громади.

         Обговорено питання  щодо використання освітньої субвенції у 2023 році, встановлення надбавок та доплат педпрацівникам Магальського, Острицького та Рідківського ліцеїв,  економії та раціонального використання енергоносіїв,  організацію освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти та хід підготовки до атестації, забезпечення дітей  харчуванням в умовах відключення електроенергії та необхідності покращання заходів безпеки з залученням поліцейських громади.

         Валерій Кучерявий закцентував увагу присутніх, що у зв'язку з обмеженням фінансових ресурсів та пріоритетністю бюджетних видатків на безпековий сектор, загальний обсяг коштів, виділених на освітню субвенцію з державного бюджету, зменшено на 20 відсотків у порівнянні з 2022 роком. Це є вимушений захід, на який пішов Уряд, задля належного фінансування Збройних Сил України. Також наголосив на необхідності дотримання вимог Бюджетного кодексу України щодо спрямування освітньої субвенції.   

         За результатами наради вирішено підготувати відповідне розпорядження щодо надбавок, винести на засідання виконавчого комітету питання з встановлення середньої вартості харчування в день та визначення пільгової категорії учнів, залишити змішану форму  навчання – поєднання очної та дистанційної форм.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь