Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Засідання сесії сільської ради

Дата: 15.02.2023 13:38
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

     Під головуванням  сільського голови Степана Саінчука відбулося чергове засідання 22 сесії  сільської ради. Затверджено звіт  про виконання сільського бюджету у 2022 році,  вільні залишки коштів територіальної громади станом на 01.01.2023 року, звіт про проведення моніторингу меліоративного стану осушувальних земель в урочищі «Шепіт» с. Остриця, програми «Підвищення ефективності спільної діяльності четвертого відділу Чернівецького РТЦК та СП з Магальською сільською радою на 2023-2025 роки», «Надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування після досягнення 18-річного віку», Положення про «Електронні петиції», «Публічні громадські слухання», «Електронні консультації з громадськістю», Методику розрахунку орендної плати за майно комунальної власності, примірний договір оренди комунального майна, технічну документацію щодо встановлення меж земельних ділянок.

     Депутатами прийнято рішення щодо надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям позбавлених батьківського піклування, яким виповнилося 18 років, по 1810 гривень відповідно до постанови Кабінету Міністрів України,  грошової допомоги жительці села Рідківці  «Д» на придбання слухових апаратів, погоджено передачу в оренду шляхом аукціону приміщень, розташованих в Магальській та Рідківській амбулаторіях, внесення змін до окремих місцевих програм,  рішення про бюджет громади на 2023 рік. 

Сесією надано дозволи на виготовлення технічних документацій із землеустрою, виготовлення експертно-грошової оцінки земельних ділянок, встановлення тимчасових споруд, розробку детального плану територій, на укладання договорів оренди.

     Також в ході пленарного засідання розглянуті інші питання, що стосуються соціальних, економічних проблем розвитку територіальної громади, з яких прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь