Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

МІЙ ЧОЛОВІК МАЄ ЗАБОРГОВАНІСТЬ З ВИПЛАТИ АЛІМЕНТІВ СВОЇЙ ПЕРШІЙ СІМ'Ї, І ТОМУ НАМ ВІДМОВЛЯЮТЬ В ПРИЗНАЧЕННІ СУБСИДІЇ. ЧИ ПРАВИЛЬНО ЦЕ?

Дата: 20.02.2023 11:22
Кількість переглядів: 49

Якщо у складі домогосподарства є особи, які за даними Єдиного реєстру боржників мають заборгованість за виконавчими провадженнями про стягнення аліментів понад три місяці, то житлова субсидія (у тому числі на наступний період) домогосподарству не призначається.

Водночас, житлову субсидію може бути призначено, якщо заборгованість погашається частинами (за рішенням суду) або коли боржник за рішенням суду вважається безвісно відсутнім або має правовий статус особи, зниклої безвісти.

Крім того, на субсидію можуть розраховувати боржники зі сплати аліментів, які є алко- або наркозалежними (це підтверджено медичною довідкою), а також особи, до яких застосовуються заходи забезпечення кримінального провадження у вигляді відсторонення від роботи (посади) чи домашнього арешту або тримання під вартою.

Довідково

Боржникам зі сплати аліментів субсидія призначається відповідно до пункту 14 підпункту 7 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 №848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» (зі змінами).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь