Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Дорогі  жінки Магальської територіальної громади!

Дата: 07.03.2023 14:25
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Дорогі  жінки Магальської територіальної громади!

     Сьогодні маю велику честь від імені депутатів сільської ради, членів виконавчого комітету, працівників апарату сільської ради та особисто від себе привітати найкращу половину нашої громади з наступаючим прекрасним святом весни, любові та краси - Міжнародним Днем 8-го Березня.

     Бути жінкою в сучасному світі складно і відповідально. Жінки народжують дітей, хвилюються за їхні долі, віддають близьким і рідним тепло ніжності і любові, дбають про затишок у домівках, надихають чоловіків на нові звершення і здобутки, працюють на рівні з чоловіками, а можливо і більше. Саме ЖІНКА-МАТІР огортає новонароджену дитину безмежною любов'ю і турботою, усе життя навчає її мудрості та Божим заповідям, підтримує у найтяжчі хвилини та благословляє на добрі справи.

     В теперішні непрості часи, коли Україна бореться за свою цілісність та незалежність, коли є суттєві негаразди в економічній, соціальній та інших сферах, коли жінці приходиться щоденно розв’язувати багато сімейно-побутових проблем, коли жінка чекає на повернення з фронту чоловіка, сина, батька, брата, ми чоловіки бачимо Вашу силу, відчуваємо Вашу опору. Незважаючи на негаразди, що підносить Вам доля, Ви залишаєтесь чарівними і впевненими, стійкими та надзвичайними, справжніми Берегинями родинного затишку.

     Не поступаючись чоловікам у працездатності Ви впевнено довели, що здатні стати першими в науці, культурі, спорті, бізнесі, громадському та політичному житті. Сьогодні понад 80 відсотків Жінок сумлінно і відповідально виконують свої службові обов’язки на державній службі, органах місцевого самоврядування, в сфері охорони здоров'я, освіти, культури, соціального захисту, торгівлі. Значна частина жінок є депутатами сільської ради, виконавчого комітету, очолюють навчальні заклади, амбулаторії, аптеки, бібліотеки, будинки культури.

     За Вашу плідну працю на благо територіальної громади Вам велике спасибі та низький уклін.    

     Близько 20 відсотків жінок нині присвятили себе військовій службі. Разом з чоловіками вони стоять на передньому краї боротьби за  цілісність нашої держави, завзято б'ють підлого і підступного ворога, за що їм особлива подяка.

    Сьогодні слова вдячності висловлюю  жінкам волонтерам, всім тим хто активно долучався до підтримки військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб. Велика шана матерям, дружинам, дочкам, які ждуть з фронту своїх близьких. Глибоке співчуття тим Жінкам, які втратили своїх рідних.

    З великою повагою вклоняємось жінкам, які у повоєнні роки разом з чоловіками розбудовували нашу державу.

      Світ стає добрішим, ніжним і більш духовним, коли щасливо усміхаються очі жінки. Ми чоловіки не втомлюємося захоплюватися Вашим умінням прощати, любити, чекати. А Ваше тепло і ласку приймаємо як найдорожчу нагороду, розуміючи при цьому, як заборгували перед Вами за Ваше терпіння, працю, турботу про близьких і улюблених людей.

     Своєю мудрістю, Ви, оминаєте гострі кути, терплячістю зберігаєте мир і спокій дома і на роботі, любов'ю до людей і праці будуєте майбутнє. З покоління в покоління ви передаєте традиції високої духовності, культури, відданості рідній землі, мові, пісні. Ви прикрашаєте світ красою і даруєте натхнення.

     Бажаю Вам дорогі жінки, щоб Ви не тільки у свята відчували чоловічу увагу, підтримку та турботу. Хай буде більше посмішок на Ваших прекрасних обличчях і безхмарних веселих днів у житті. Нехай у кожному жіночому серці завжди палає вогник любові, надії і приязні до людей, а в кожній родині буде міцне здоров'я, тепло, затишок та радість. Нехай жіноча доля завжди буде прихильною та щедрою до Вас. Нехай Господь Бог збереже життя і здоров'я кожній із Вас. Удачі та мирного неба.   Будьте коханими і кохайте.

     Якби не змінювався світ Жінку і Мати в усі часи поважають і свято шанують. Українські жінки заслуговують на гідне життя.

     З наступаючим Вас святом.

 

Сільський голова                                                           Степан САІНЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь