Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Нарада

Дата: 07.03.2023 14:00
Кількість переглядів: 97

Фото без описуФото без опису

     07 березня 2023 року під головуванням заступника сільського голови Валерія Кучерявого за участю начальника фінансового відділу сільської ради Ольги Аміхалакіоаіє проведено робочу нараду з директором Комунального некомерційного підприємства «Магальська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Ганною Лягу.

     Обговорено питання щодо Порядку складання, затвердження, внесення змін, звітування та контролю за виконанням фінансового плану медичної установи, затвердженого рішенням сесії сільської ради. Акцентовано увагу на необхідності дотримання термінів подання зазначених документів до сільської ради, процедури їх погодження та затвердження. За результатами - вирішено заслухати фінансовий звіт КНП за 2022 рік на черговому  засіданні виконавчого комітету та внести на сесію сільської ради нову редакції зазначеного  вище порядку з урахуванням змін та доповнень відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 02.03.2015р № 205.

     Також в ході наради наголошено на необхідності дотримання  підприємством  чинного законодавства, статуту та положень  при здачі окремих приміщень амбулаторій в оренду та  встановленні платних послуг на окремі види діяльності згідно функціональних повноважень закладу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь