Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ПРАВИЛА БЕЗПЕЧНОГО ВЕЛИКОДНЯ

Дата: 11.04.2023 08:18
Кількість переглядів: 89

Щоб свята пройшли без пригод, під час проведення служб у Великодні дні, необхідно дотримуватись елементарних заходів попередження виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій.

Під час богослужінь особливу пильність та обережність слід проявляти при використанні свічок - тримаючи свічки в корзинах, потрібно слідкувати за тим, щоб вогонь не потрапив на власні або чужі речі, які можуть миттєво спалахнути. Не залишати без нагляду церковні атрибути (лампадки та спалені свічки) після служби, які забираються додому. Це є однією з найпоширеніших причин виникнення пожеж під час святкування Великодня.

Необхідно звернути увагу на забезпеченість місць масових заходів первинними засобами пожежогасіння, особливу увагу слід приділити стану електрогосподарства, а також місць встановлення свічок. Шляхи евакуації та евакуаційні виходи з приміщень не захаращувати, завжди утримувати вільними та відчиненими. Не застосовувати тимчасові дільниці електромережі, уникати перенавантаження електричних мереж.

Шановні громадяни, Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області звертається до Вас з вимогою дотримання правил пожежної безпеки в культових спорудах! Будьте обережні під час богослужінь! Вживайте всіх можливих заходів щодо попередження пожеж!

У разі виникнення пожежі негайно телефонувати за номером «101»!

Чернівецьке районне управління ГУ ДСНС

України у Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь