Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ХРИСТОС ВОСКРЕС!

Дата: 17.04.2023 13:22
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Шановні жителі Магальської громади!

    Від імені депутатів та членів виконавчого комітету, працівників сільської ради та особисто від мене прийміть найщиріші вітання з нагоди найсвітлішого свята - Воскресіння Христового. Це свято символізує перемогу життя над смертю, чистоту та оновлення, переосмислення життя і вчинків, взаємне прощення та порозуміння.

Вже другий рік Пасхальні свята ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни. І сьогодні Воскресіння Христове ще більше об'єднує нас у щирій молитві за мир і спокій у рідній державі. Згуртовує у патріотичному пориві бачити свою землю вільною, квітучою і незалежною.

Бажаю, щоб Світло Великодня надало всім нам непохитну віру у кращий завтрашній день, миру, злагоди, міцного здоров’я, довголіття, достатку,  благополуччя, любові й тепла.

Нехай Божа милість та взаємна повага один до одного допоможуть здолати усі труднощі, а щира любов до неньки - України та малої батьківщини – Магальської територіальної громади -  надихає на добрі праведні справи.

     Пам’ятаймо, Ісус переміг смерть і дарував нам надію на вічне життя, на перемогу добра над злом. І наші надії справдяться. Україна переможе. Ми знову будемо з любов’ю обіймати рідних, друзів та близьких, а всі наші Герої повернуться додому. Висловлюю щиру подяку всім захисникам і захисницям, всім хто зробив  усе можливе для того щоб ми зустріли Христове Воскресіння. Вічна пам'ять загиблим, які віддали за це своє життя.

Зі святом! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою

сільський голова                                                       Степан САІНЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь