Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Робота Пенсійного фонду в області спрямована на забезпечення стабільного наповнення бюджету Фонду

Дата: 21.04.2023 09:26
Кількість переглядів: 52

 

 

Задля забезпечення своєчасних виплат пенсіонерам області та захисту прав застрахованих осіб в період воєнних дій  Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області у тісній взаємодії з органами влади, контролюючими органами і Управлінням  забезпечення примусового  виконання рішень  у Чернівецькій області провадить активну діяльність, спрямовану на мобілізацію платежів до бюджету.   Вживаються заходи з виявлення випадків невиконання роботодавцями фінансових зобов’язань,  мінімізації оплати праці найманих працівників, провадиться також опрацювання сум заборгованості з платежів у судовому порядку.

Водночас здійснюється активна інформаційно-роз’яснювальна робота зі страхувальниками щодо неприпустимості використання найманої праці без належного оформлення трудових відносин. Надаються роз’яснення щодо негативного впливу нелегальної зайнятості на набуття страхового стажу, необхідного для призначення соціальних та пенсійних виплат.

В результаті проведеної роботи з початку 2023 року до бюджету Пенсійного фонду України в області надійшло власних доходів в сумі 1202,9 млн грн, що на 271,5 млн грн (29,1%) більше, ніж за січень - березень 2022 року.

Власних доходів, адміністрування яких здійснюється Головним управлінням Пенсійного фонду України в Чернівецькій області, мобілізовано в сумі 6,8 млн грн, що на 1,7 млн грн (32,5%) більше відповідного періоду 2022 року.

Усі мобілізовані кошти спрямовуюся на виплату пенсій мешканцям області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь