Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Обговорено питання розробки Стратегії Розвитку Магальської територіальної громади на 2024-2029 роки

Дата: 02.05.2023 14:20
Кількість переглядів: 72

Обговорено питання розробки Стратегії

Розвитку Магальської територіальної

громади на 2024-2029 роки

 

 

         Сьогодні, 02 травня 2023 року, у приміщенні Магальської сільської бібліотеки проведено обговорення питання щодо  розробки Стратегії розвитку  Магальської територіальної громади на 2024-2029 роки.

         Зазначений захід проведено під керівництвом експерта зі стратегічного планування Ігоря Баб'юка,  за участі сільського голови Степана Саінчука, заступників сільського голови Кучерявого В.С.,Гарабажів Д.В., секретаря виконавчого комітету ради Кова Г.В., старости Рідківського старостинського округу Адамович Л.М., начальників структурних підрозділів, депутатів, членів виконавчого комітету сільської ради, представників закладів, установ та організацій, розташованих на території громади.

         Обговорено та узгоджено перші кроки з підготовки розробки стратегії розвитку громади. На практиці проаналізовано окремі аспекти соціально-економічного розвитку населених пунктів, визначено головні пріоритети, сильні та слабкі сторони, загрози в окремих сферах. Робота в даному напрямку продовжуватиметься. Досягнуто домовленостей, що наступну робочу зустріч буде проведено на початку червня. Загалом, передбачається до кінця поточного року внести проєкт Стратегії на громадське обговорення та затвердження сесії сільської ради.

         В рамках заходу І. Бабʹюком були вручені сертифікати про проходження практики діалогового підходу в роботі органів місцевого самоврядування  начальнику відділу освіти Олені Нікітіній, начальнику відділу «Служба у справах дітей» Крістіні Ютиш та  заступнику директора Рідківського ліцею Наталії Крочак.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь