Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Засідання 24 сесії сільської ради

Дата: 16.06.2023 09:47
Кількість переглядів: 82

Фото без описуФото без опису

Під головуванням  сільського голови Степана Саінчука  відбулося чергове засідання 24 сесії  сільської ради. Затверджено Статут територіальної громади, Статути Магальського та Рідківського будинків культури та Острицького клубу, податки та збори на території громади, Програму націонал-патріотичного виховання дітей та молоді на 2023-2025 роки, Програму фінансування   Чернівецького РТЦК та СП  на 2023 рік,  Порядок проведення Конкурсу на заміщення вакантних посад директора будинку культури, завідувача клубу та керівника художнього комунальних  установ ради, Положення про загальні збори громадян за місцем проживання, Положення про місцеві ініціативи в сільській раді та проектно-кошторисну документацію на будівництво стадіону.

         Внесено зміни до рішення про місцевий бюджет, структури та загальної чисельності сільської ради та її виконавчих органів, Програми покращення умов обслуговування платників податків населених пунктів громади Новоселицькою ДПІ.

    Сесією надано дозволи на виготовлення технічних документацій із землеустрою, експертно-грошової оцінки земельних ділянок, встановлення тимчасових споруд, розробку детального плану територій, на укладання договорів оренди.

     Також в ході пленарного засідання розглянуті інші питання, що стосуються соціальних та економічних проблем розвитку територіальної громади, з яких прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь