Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ ТА ПРАЦІВНИКИ! ДОТРИМУЙТЕСЬ БЕЗПЕЧНИХ УМОВ ПРАЦІ!

Дата: 27.06.2023 17:46
Кількість переглядів: 37

 

 

          На роботі людина проводить більше половини свого життя, тож створення сприятливих і безпечних умов для здійснення трудової діяльності є надзвичайно важливим фактором.   

          Саме з цією метою, роботодавець має забезпечити функціонування системи управління охороною праці на підприємстві (СУОП). Це частина загальної системи управління організацією, яка сприяє запобіганню нещасним випадкам та професійним захворюванням на виробництві, а також небезпеки для третіх осіб, що виникають у процесі господарювання, і включає в себе комплекс взаємопов’язаних заходів на виконання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.

Рекомендації щодо побудови, впровадження та удосконалення системи управління охороною праці затверджені Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки України 07.02.2008 року. Ці рекомендації поширюються на всі підприємства, установи, організації, на яких використовується наймана праця, незалежно від форм власності та виду діяльності.

Також звертаємось до працівників: в процесі виконання будь-яких робіт чи під час перебування на території підприємства дбайте про особисту безпеку і здоров'я, а також про безпеку і здоров'я оточуючих людей.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь