Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

СТЕПАНЧУК РУСЛАН АНАТОЛІЙОВИЧ

Дата: 20.07.2023 11:56
Кількість переглядів: 125

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЧергова скорботна звістка надійшла з фронту у Магальську територіальну громаду. На війні з російським окупантом у запеклих боях біля населеного пункту Мала Толкмачка Зопорізької області під час артилерійського обстрілу  загинув вірний син українського народу, патріот, відважний воїн, фахівець своєї справи, відчайдушний  захисник неньки України, уродженець та  житель Рідківців, 22.07.1975 року народження, СТЕПАНЧУК РУСЛАН АНАТОЛІЙОВИЧ. Його життя обірвалося за 5-ть днів до 48-річчя. Без батька осиротіли 3-є дітей, дружина та мати,  які безмежно його любили та пишалися нимОсиротіли  друзі і знайомі, осиротіла громада і в цілому країна. Це непоправна біль, яка ніколи не пройде і не загоїться. 

     РУСЛАН АНАТОЛІЙОВИЧ  з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну повернувся з-за кордону, бо хотів бачити нашу країну мирною і спокійною, прагнув перемогти русню, як і кожен, хто сьогодні стоїть на захисті держави, хто робить усе можливе на своєму фронті. Герої не вмирають, але вони покидають нас… Вони об’єднуються в Небесне Військо, щоб спонукати інших до звершення подвигів у боротьбі та захисті інтересів суверенітету та територіальної цілісності України.

     Громада  в особі сільського голови Степана Саінчука, старости Рідківського старостинського округу Людмили Адамович, депутатів сільської ради, членів виконавчого комітету, жителів Рідківці, Магали, Остриці, Буди та Прут розділяють цю пекучу та нестерпну біль. Висловлюємо глибокі співчуття близьким та  рідним. Дякуємо  батькам за сина, які виховали в ньому справжню любов до Батьківщини. Ми у вічному боргу перед ГЕРОЄМ за його подвиг і героїзм.

   Хай Господь Бог дає сили та витримки рідним і близьким все це пережити, а нам дійти до Перемоги. Дуже висока ціна уже заплачена. Ті воїни, які втрачають свої життя та здоров’я заслуговують на те, щоб ми прогнали російську нечесть з нашої землі. Нехай добрий, світлий спомин залишиться в усіх хто знав, любив  та шанував  РУСЛАНА АНАТОЛІЙОВИЧА.

     Вічна пам'ять і слава  українському воїнові, який захищав Батьківщину та кожного з нас. 

     Просимо достойно та з почестями зустріти ГЕРОЯ. Поховають СТЕПАНЧУКА РУСЛАНА АНАТОЛІЙОВИЧА на цвинтарі в рідних Рідківцях.

    Вічна Слава Захиснику України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь