Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

26 чергова сесія сільської ради

Дата: 02.10.2023 11:47
Кількість переглядів: 93

Фото без описуФото без описуФото без опису

     29 вересня 2023 року в залі Комунальної установи «Магальський будунок культури» відбулася чергова 26 сесія сільської ради. На початку пленарного засідання депутати та присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв у російсько-українській війні. З активістами села Рідківці обговорені проблемні питання щодо соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей. Досягнуто домовленостей про координацію дій з цих питань.

На сесії розглянуто близько 50 питань. Зокрема прийняті місцеві програми щодо цивільного захисту населення, забезпечення пожежної безпеки та запобігання на надзвичайні ситуації, підтримки військових частин Збройних Сил України (виділено кошти в сумі 1 мільйон на придбання автотранспорту, дронів, квадрокоптерів тощо ), адаптації та захисту внутрішньо переміщених осіб.

Внесено зміни до програми «Турбота» в частині виділення коштів на придбання будівельних матеріалів для населеного пункту с.Зарічне Високопільської громади Херсонської області, в якому постраждало 108 об'єктів  внаслідок російської агресії. Зазначений населений пункт Офісом Президента України визначено патронатом у відновленні Чернівецьку область.

     Сесією також виділені кошти на забезпечення безперебійного функціонування закладів освіти громади, схвалено робочий проект «Будівництво дамби на річці Прут», затверджено звіт про виконання фінансового плану «Магальська АЗПСМ», внесено зміни до рішення про бюджет до сільської територіальної громади, розглянуті заяви громадян про надання матеріальної допомоги, відведення земельних ділянок тощо.

     Рішенням сесії створено Молодіжну раду при Магальській сільській раді, погоджено Положення про її діяльність та затверджено персональний склад в кількості 8 осіб. Головою Молодіжної ради обрано Федоряк-Буженіцу Крістіну Дмитрівну, заступника директора Магальського ліцею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь