Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

   Відбулося  чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 12.10.2023 14:37
Кількість переглядів: 150

                                                       Фото без опису

                              Відбулося  чергове засідання виконавчого комітету

 

     11 жовтня 2023 року під головуванням в.о. сільського голови Анжели КРІСТЕЛ відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради. Заслухано інформацію про роботу інспектора з благоустрою Гуменного В.В. щодо проведення санітарної очистки на території громади. Звернуто увагу на необхідність відпрацювання механізму з постійного збору та вивозу сміття з кладовищ населених пунктів та внесення відповідних пропозицій з зазначеного питання сільському голові.

      Надано дозвіл на безоплатне харчування в закладах освіти окремим категоріям дітей, що мають відповідні на це пільги. Затверджено інформаційні та технологічні картки з надання адміністративних послуг відділом ЦНАП, що дозволить обслуговувати учасників бойових дій та членів їх сімей з питань збору та  підготовки документів для отримання ними окремих пільг.

     Схвалено Положення щодо показників для віднесення до груп за оплатою праці керівних працівників закладів культури та бібліотек громади, порядок їх преміювання та встановлення надбавок, прийнято звернення до аптечних закладів щодо укладання договорів з НСЗУ за програмою «Доступні ліки», надано окремим дітям Магальського інтернату статус дитини, яка постраждала внаслідок дій та збройних конфліктів, матеріальні допомоги сімям військовослужбовців, іншим категоріям громадян, розглянуті питання щодо постійного догляду за особами, що потребують такої послуги.

     В ході розгляду питання про заходи щодо покращення увіковічення пам'яті героїв російсько-української війни та підтримку учасників бойових дій і членів їх сімей доручено:

     1)завідувачам Магальської та Рідківської  бібліотек  до 30.12.2023 року створити в закладах «КГИГИ ПАМ'ЯТІ», внести до них імена та відомості про загиблих  героїв російсько-української війни. Щорічно започаткувати традиції напередодні Дня пам'яті захисника України спільно з громадськістю,  посадовими особами органів місцевого самоврядування, установ та організацій, розташованих на території громади, вшановувати пам'ять про героїв-земляків урочистим зачитуванням їх імен;

    2)відділу соціального захисту населення  (ГОСТЮК К.В.) спільно з  головним спеціалістом з кадрових питань відділу організаційної та кадрової роботи (СЕРЕДЕНКО А.М.) створити  до 30.12.2023 року на офіційному сайті сільської ради розділ «Пам'ять про загиблих героїв» з висвітленням відповідних відомостей.

     3)заступнику сільського голови КУЧЕРЯВОМУ В.С.:

     -спільно з директорами ліцеїв визначити місця та висадити до 01 листопада  2023 року Алеї ПАМЯТІ з дерев про загиблих героїв на території населених пунктів Рідківці, Магала та Остриця;

    -створити за розпорядженням сільського голови постійно діючу робочу групу з  відвідування сімей мобілізованих військовослужбовців з метою своєчасного вирішення питань щодо надання матеріальної та іншої допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь