Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

МОСКАЛЮК СЕРГІЙ ІВАНОВИЧ

Дата: 30.11.2023 08:22
Кількість переглядів: 130

                                        Фото без опису

                                      

  Дітоньки питають:

 "Коли ж прийде татусь?"

  В пам'яті лишилось -

  "Чекай, я повернусь!"

                                     

                   

     Осиротіла дочка Тетяна, осиротіла дружина Світлана, осиротіли близькі родичі та друзі, осиротіло село Рідківці та Магальська громада. Знову страшна звістка, знову втрата, знову біль і смуток, гіркі сльози, прокльони російського фашизму. Душа болить і серце плаче. За Незалежність нашої неньки України, свободу кожного з нас у боях з російськими окупантами загинув  МОСКАЛЮК СЕРГІЙ ІВАНОВИЧ.

     ГЕРОЙ повертається до рідної оселі в Рідківці в останнє та навічно. Чуть більше місяця назад, 24 жовтня,  наш патріот, відчайдушний воїн, добра, поважна та смілива людина, відсвяткував свій день народження – 49 років. Ворожа куля забрала  його життя, він став лицарем НЕБЕСНОГО ВІЙСЬКА. Війська мужніх, справжніх, жертовних. Честь, повага, шана і слава СЕРГІЮ ІВАНОВИЧУ. Пам'ять про нього залишиться у серцях співвітчизників як про кращого сина українського народу, військовослужбовця який не роздумуючи став на захист територіальної цілісності та суверенітету держави, віддав найдорожче - життя щоб його та наші діти могли вільно жити, вчитися та працювати.

     Сільський голова Степан Саінчук, староста Рідківського старостинського округу Людмила Адамович, депутати сільської ради, члени виконавчого комітету, працівники сільської ради, закладів освіти та культури, жителі громади в цей гіркий та нелегкий  час висловлюють щирі співчуття родичам та близьким з приводу загибелі нашого ГЕРОЯ, розділяють їх сум, горе та непоправну втрату. Нехай добрий, світлий спомин про  нашого захисника  залишиться у пам’яті усіх, хто знав, любив і шанував СЕРГІЯ ІВАНОВИЧА.
   Просимо жителів громади достойно та з почестями зустріти ГЕРОЯПоховають МОСКАЛЮКА СЕРГІЯ ІВАНОВИЧА на цвинтарі в  Рідківцях.

 

   

 Дітоньки питають:

"Коли ж прийде татусь?"

В пам'яті лишилось -

"Чекай, я повернусь!"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь