Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

   Засідання виконавчого комітету

Дата: 10.01.2024 14:21
Кількість переглядів: 119

 Фото без опису

Засідання виконавчого комітету

 

     Сьогодні під головуванням в.о. голови сільської ради Анжели Крістел відбулося перше засідання у 2024 році виконавчого комітету сільської ради. Заслухано інформацію про роботу поліцейських офіцерів громади за 2023 рік, про умови проживання внутрішньо переміщених осіб у Рідківському старостинському окрузі. Підведено підсумки роботи виконавчого комітету за минулий рік. Затверджено обсяг компенсацій витрат жителям громади за тимчасове розміщення ВПО. Винесено попередження громадянці «Н» за неналежне виконання батьківських обов'язків.

     З метою інтеграції військовослужбовців, звільнених зі служби в суспільне життя громади, прийнято рішення про створення Ветеранського ХАБУ (простору) Магальської територіальної громади, основними напрямками діяльності якого будуть: надання звільненим ветеранам психологічної та правової допомоги, проведення заходів з підвищення професійного рівня та профорієнтації, організація занять спортом та проведення фізкультурно-спортивної реабілітації, створення осередків дозвілля, організація діяльності мобільних груп допомоги.

     В рамках місцевих програм надано грошову щомісячну допомогу на 2024 рік трьом дітям загиблих військовослужбовців в сумі по 2000 гривень кожному, одноразову грошову допомогу дружині загиблого військовослужбовця для встановлення пам'ятника чоловіку в сумі 50000 гривень та одноразову матеріальну допомогу онкохворому громадянину  в сумі 5000 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь