Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

  КІРОНДА РОМАН

Дата: 19.01.2024 09:31
Кількість переглядів: 189

 

      Сьогодні, 19 січня, Магальська територіальна громада проводить в останню путь  – воїна Романа КІРОНДУ, вихідця з села Рідківці, 1984 року народження, захисника, який загинув в боях з російськими окупантами на Донеччині, виконуючи свій військовий обов'язок по захисту територіальної цілісності та суверенітету України.

      Найщиріші співчуття родині ВОЇНА-ЗАХИСНИКА  висловлює голова територіальної громади Степан Саінчук, староста Рідківців Людмила Адамович, депутатський корпус сільської ради, члени виконавчого комітету, працівники сільської ради. Схиляємо голови у молитві за ГЕРОЯ. Нехай Господь дасть сили перенести важку втрату усім хто знав військового. Вічна пам'ять та Царство Небесне ЗАХИСНИКУ

     Поховання Героя відбудеться  в Рідківцях. Усіх небайдужих Магальська сільська рада просить віддати останню шану ЗАХИСНИКУ.

      О  10.00 годині розпочинаємо формування живого коридору від обʼїзної в с. Буда та від заправки в с. Рідківці до церкви ВОЗНЕСІННЯ ГОСПОДА НАШОГО ІСУСА ХРИСТА в с. Рідківці.

    Гідно проведемо в останню дорогу Героя, що віддав своє життя заради нашого світлого майбутнього.

     Герої не вмирають. Це не просто слова. Їхня душа відчувається в кожному нашому подиху, в кожному стукоті серця. Вони залишаються з нами – щоб ми пам'ятали, якою ціною заплачено за кожний наш ранок, за кожний день. І щоб не пробачили. Ні ми, ні наступні покоління.

 


                                           Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь