Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ЛИПНИЦЬКИЙ ВІТАЛІЙ  ЙОСИПОВИЧ

Дата: 19.01.2024 14:05
Кількість переглядів: 76

 Сумна звістка про смерть нашого земляка ЛИПНИЦЬКОГО ВІТАЛІЯ  ЙОСИПОВИЧА вкотре сколихнула Магальську громаду. Невимовний біль охоплює серце кожного її мешканця.

     ВІТАЛІЙ ЙОСИПОВИЧ народився у 1969 році в селі Гаврилівка Херсонської області. В 1990 році одружився та переїхав в с.Рідківці, де працював і проживав. Через два місяця після вторгнення російського агресора на нашу українську землю, не залишаючись осторонь подій, що розгорнулись в країні,  у квітні 2022 він добровільно пішов до лав ЗСУ. Служив у складі 9-роти 65 ОМБр на посаді кулеметника. Загинув 03.07.2023 року під час виконання бойового завдання неподалік населеного пункту Роботине Запорізької області. 

     У ГЕРОЯ залишилась любляча дружина, двоє дітей та двоє внуків. Він поклав життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави. До останнього ВІТАЛІЙ ЙОСИПОВИЧ залишався вірним військовій Присязі та Українському народу. За час проходження служби зарекомендував себе виключно з позитивної сторони, користувався авторитетом серед побратимів. Мав високий рівень мотивації до військової служби.

     Магальська сільська рада та її голова Степан САІНЧУК висловлюють щирі співчуття родині полеглого ГЕРОЯ, усім рідним і близьким загиблого. Доземно вклоняємося нашому воїну – захиснику. Ми завжди будемо пам'ятати і шанувати його подвиг. Вічна і світла пам’ять ЛИПНИЦЬКОМУ ВІТАЛІЮ ЙОСИПОВИЧУ!

     Завтра, 20.01.2024 року, наш ГЕРОЙ назавжди повертається додому. 

                                           Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь