Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Головне управління ДПС у Чернівецькій області.   Повідомлення для інформування громадськості

Дата: 22.01.2024 15:02
Кількість переглядів: 83

 

 

 

Головне управління ДПС у Чернівецькій області

 

Повідомлення для інформування громадськості

 

 

До місцевих бюджетів у 2023 році за ліцензії на роздрібну торгівлю алкоголем та тютюном сплачено майже 16 млн грн

Про це інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. Загалом на початок січня 2024 року роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами на території регіону здійснюють 2073 суб’єкти господарювання, з них 138 юридичних осіб та 1935 фізичних осіб – підприємців. (у 2022 році - 2020 осіб).

Кількість діючих ліцензій складає 4846, що на 204 ліцензії більше аніж на початок січня 2023 року. На право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями продавці отримали  2699 ліцензій, тютюновими виробами – 2158.

Також впродовж 2023 року місцеві бюджети отримали 116,7 млн грн акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів.

 

Користувач може повторно (дистанційно) сформувати кваліфіковані сертифікати відкритих ключів за електронним запитом On-line або за допомогою програмного забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1»

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області інформують, що повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом можна здійснити On-line на вебсайті Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Державної податкової служби України (далі – Надавач) за посиланням: Головна/«Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом»/ On-line (http://ca.tax.gov.ua/manage-certificates) або за допомогою програмного забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1». Дистанційно сформувати нові сертифікати зможуть лише ті користувачі, які мають: чинні сертифікати (наприклад до закінчення строку чинності сертифікатів залишилося декілька днів); незмінні реєстраційні дані (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо); особистий ключ, доступний лише користувачу та не є скомпрометованим.

Строк чинності кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів, отриманих від Надавача, становить 2 (два) роки з моменту їх формування.

Не пізніше дня, що передує дню закінчення строку чинності кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів, отриманих від Надавача користувач може повторно (дистанційно) сформувати сертифікати за електронним запитом On-line або за допомогою програмного забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1».

З метою уникнення помилок при повторному (дистанційному) формуванні сертифікатів за електронним запитом рекомендуємо здійснювати дане формування за декілька днів до закінчення строку чинності сертифікатів.

Перевірити термін дії кваліфікованого сертифіката відкритого ключа можна на вебсайті Надавача (http://ca.tax.gov.ua).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь