Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

У Магальській громаді стартував проєкт з допомоги людям з інвалідністю 

Дата: 21.05.2024 15:59
Кількість переглядів: 79

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У Магальській громаді стартував проєкт

з допомоги людям з інвалідністю 

      Нещодавно голова громади Степан Саінчук спільно з посадовими особами сільської ради відповідальними за гуманітарний напрямок провів робочу  зустріч з представниками міжнародної організації Глобал Ком'юнітіз (Global Communities) та громадської організації “Український Народний Дім у Чернівцях” щодо запуску реалізації гуманітарного проєкту у межах програми CLEAR.  

 Проєктом передбачено надання наборів гуманітарної допомоги для людей з інвалідністю різного віку та маломобільних жителів громади, у тому числі, серед внутрішньо переміщених осіб. 

 Під час установчої зустрічі обговорено подальші етапи реалізації проєкту та співпрацю для забезпечення  потреб жителів громади у такому виді допомоги. 

  

Довідково 

 

ГО "Український Народний Дім у Чернівцях" реалізує проєкт “Рекреаційна та підтримуюча гуманітарна допомога в 5-ти територіальних громадах Чернівецької області", а саме Кам’янській, Магальській, Кіцманській, Топорівській та Чернівецькій громадах у межах програми CLEAR. 

Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR) впроваджується міжнародною організацією Global Communities та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку. 

Загальна мета програми – задовольнити нагальні потреби людей, які постраждали від війни, водночас підтримуючи місцеві громади у здійсненні їхніх власних заходів реагування.    

У 2024 році програма CLEAR працює у визначених територіальних громадах Чернігівської, Чернівецької, Дніпропетровської та Харківської областей і разом із місцевими організаціями громадянського суспільства реалізує гуманітарні проєкти за трьома основними напрямками: надання захисту, забезпечення прихистку, доступу до санітарії та гігієни та сприяння економічному відновленню.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь