Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Привітання з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України!

Дата: 22.08.2024 10:00
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

         Шановні жителі Магальської територіальної громади! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України!

         Незалежність – це найвища цінність кожної нації, а прапор, що вільно майорить на землі предків – символ державності. Сьогодні ми з вами переживаємо найбільш важкі та драматичні виклики за всю свою історію нашої країни.Через неоголошену війну, яку нав’язала росія, нам знову доводиться виборювати своє право на свободу зі зброєю в руках. Ми демонструємо волю перемогти ворога та спроможність протистояти йому. Об’єднавши зусилля держави та суспільства  як в Україні, так і за кордоном, даємо гідну відсіч  історичному ворогу Української державності – московському імперіалізму. 

Переконаний нам вистачить сил, відваги і мудрості відстояти нашу Україну -неньку й здобути перемогу над росіянами і цього разу. Нехай свято Дня Незалежності України вселяє у нас гордість за наш народ, міцно об’єднає всіх у єдиному прагненні — жити щасливо у вільній суверенній державі.

      Від імені депутатів сільської ради, членів виконавчого комітету, працівників апарату сільської ради та особисто від себе бажаю всім жителям громади мирного неба, здоров'я і благополуччя, тепла, затишку та радості. Висловлюю щиру вдячність кожному земляку -  військовослужбовцю,  які проходять службу в Збройних Силах України, інших структурах, що боронять нас від російського окупанта,  волонтерам, усім громадянам, які   брали та беруть участь у захисті національних інтересів та суверенітету нашої держави.

Нехай Господь Бог збереже життя і здоров'я кожному із нас.  Пам’ятаймо про тих, хто ціною життя рятував НЕЗАЛЕЖНІСТЬ! Слава Україні!

        

З повагою

Степан САІНЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь