Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Вітання з Днем Захисників і Захисниць

Дата: 30.09.2024 15:07
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Шановні земляки, відважні сини і дочки українського народу!

 

      1 жовтня в Україні відзначається День Захисників і Захисниць. Це свято нескорених, тих, для кого  честь, гідність, сила, витримка і відповідальність є змістом життя,тих, хто готовий повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну, тих, завдяки кому ми зберегли незалежність, маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, виховувати дітей.

     Століттями наші пращури прагнули простого щасливого життя, але в різні часи змушені були зі зброєю в руках виборювати своє право на мир. І сьогодні жителі нашої громади взяли на себе цю важливу місію, стійко захищають Україну в складі різних бойових підрозділів Збройних Сил та інших військових формувань, від російського агресора, який намагається знищити український народ, нашу Вітчизну.

     Від імені депутатів, членів виконавчого комітету, працівників виконавчого апарату сільської ради, старости Рідківського старостинського округу та особисто від себе висловлюю  щиру подяку  кожному ЗАХИСНИКУ, кожній ЗАХИСНИЦІ. Низький уклін всім землякам хто сміливо вдягнув військову форму. Нині багатомільйонний народ України живе та має надію на майбутнє завдяки вашій мужності та щоденним героїчним вчинкам. Ви – наші янголи-охоронці. Нехай сили ніколи не полишають вас,  нехай оминають ворожі кулі, а броня буде міцною!  Громада чекає на ваше повернення.
Бажаю Вам та Вашим родинам миру,  злагоди, віри, сили, мужності та відваги у військовій службі в ім'я єдиної, суверенної та незалежної України. Душевного спокою й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх справах та починаннях.

     У цей день схиляємо голови перед пам’яттю Героїв громади, які віддали своє життя за нашу благословенну землю. Низький уклін родинам загиблих.
Зі святом! Слава Україні! Героям слава! Віримо в ЗСУ! Молимося за здоров’я кожного Захисника та Захисниці.

 

З повагою  Степан САІНЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь