Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

День захисників та захисниць в громаді

Дата: 01.10.2024 16:45
Кількість переглядів: 37

         Відповідно  до Указу Президента України від 14 жовтня 2014  року № 806/2014 року  «Про день захисника і захисниць України»  в громаді проведено ряд заходів з метою гідного вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України. Зокрема  працівники органів місцевого самоврядування, закладів освіти, культури, медицини та громадськості взяли участь в загальнонаціональній хвилині мовчання – «Пам’ятаємо. Залишаємося вдячними. Усією країною». Проведено урочистості на Алеї Слави в Рідківцях, покладання квітів до  підніжжя загиблих ГЕРОЇВ, нагородження  військовослужбовців українсько-російської війни.

     Сільський голови Степан САІНЧУК провів зустрічі з окремими військовослужбовцями, що проходять службу в Збройних Силах України і на даний час перебувають на лікуванні або з інших  обставин на території громади. Обговорено питання соціального захисту, сприяння у наданні допомоги військовим частинам як грошової, так і у придбанні різних засобів для ефективного виконання бойових завдань за призначенням.      

     В ліцеях громади та бібліотеках проведено інформаційні та тематичні заходи патріотично-виховного змісту, присвячені героїзму військовослужбовців в захисті збройної боротьби за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора.  

      29 вересня в Магальському будинку культури було організовано та проведено    благодійний концерт «За Україну» Народним артистом України Павлом Дворським для збору коштів 82-й бригаді Збройних Сил України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь