Магальська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

    ВІЙНА ЗАБИРАЄ НАЙКРАЩИХ     

Дата: 21.10.2024 14:26
Кількість переглядів: 24

                              ВІЙНА ЗАБИРАЄ НАЙКРАЩИХ     

 

      Під час виконання бойового завдання на Луганському напрямку отримав важке осколочне поранення військовослужбовець ПЕТРАЩУК ДМИТРО ІВАНОВИЧ, уродженець села Рідківці, 1994 року народження. ДМИТРО помер від отриманих ран у військовому госпіталі м.Дніпра. У рідних та всієї громади було велике сподівання на все добре, але так не сталося.
     01.11.2024 року ГЕРОЮ мало виповнитися 30 років. Він не дожив до цієї знаменної дати всього 10 днів, відійшовши у вічність, приєднавшись до небесного війська, маючи великі мрії на особисте життя.

     ДМИТРО захищав територіальну цілісність та суверенітет України від російських окупантів з весни цього року в складі 53 бригади. Він віддав своє життя за вільне майбутнє  наше, наших дітей та нашої держави.
     ГЕРОЙ народився в селі Рідківці.  Закінчив місцеву школу. Був чудовим сином та братом, опорою для батька, матері, рідних сестер. Його любили друзі, односельчани, користувався повагою серед побратимів. Турботливий, щирий, виважений, відважний, позитивний, простодушний. Завжди вчиняв по совісті, мав добре серце. До останнього залишався вірним військовій Присязі та Українському народові.

     Магальська сільська рада в особі її голови Саінчука Степана Івановича,  Рідківського старостату, депутатського корпусу, членів виконавчого комітету та працівників сільської ради висловлює щирі співчуття  батькові загиблого ГЕРОЯ Івану Івановичу, матері Галині Миколаївні, рідним сестрам Ірині та Інні,  друзям, односельцям та побратимам з приводу втрати захисника Батьківщини -ДМИТРА ПЕТРАЩУКА. 

     Нехай Господь дасть сили рідним пережити це важке горе, а полеглому Герою подарує вічне життя на небесах.

     Доземно вклоняємося нашому Воїну. Вічна пам’ять та шана ЗАХИСНИКОВІ УКРАЇНИ!

     Прощання з ДМИТРОМ ПЕТРАЩУКОМ відбудеться у Рідківцях 22 жовтня.

 

Фото без опису
Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь